Ποιοτικές λύσεις υδραυλικών υλικών από το 1978 στην Πάτρα.

Στο κατάστημα μας επί της οδού Ανθείας 79 στην Πάτρα θα βρείτε πλήρες στοκ ετοιμοπαράδοτων υδραυλικών υλικών, εξοπλισμό για δίκτυα ύδρευσης – θέρμανσης, εξαρτήματα νερού, ατμού, τροφίμων, φαρμάκων, υγραερίου, φυσικού αερίου και πετροχημικών. Εμπορευόμαστε σωλήνες κάθε τύπου και διαστάσεων, εξαρτήματα, βάνες, ατμοφράκτες, βαλβίδες, μειωτές και ασφαλιστικά πίεσης, σφαιρικούς κρουνούς, ατμοπαγίδες, αυτοματισμούς, φλάντζες, μονωτικά και παρόμοια είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο και πλαστικό.

Κοσμόπουλος κέντρο θέρμανσης κλιματισμού – Εισαγωγές εμπόριο υδραυλικών ειδών

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με αντικείμενο εργασιών το εμπόριο υδραυλικών υλικών και ειδών θέρμανσης και κλιματισμού από το 1978 στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Το κατάστημά μας επί της οδού Ανθείας 79 στην Πάτρα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την μελέτη, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη στους τομείς των υδραυλικών, πυρόσβεσης, ηλιακών συστημάτων, συσκευών καθαρισμού νερού, εξαρτημάτων, μηχανισμών και συστημάτων που έχουν εφαρμογή στα είδη υγιεινής, συγκροτημάτων άντλησης, εφαρμογών υγραερίου, θέρμανσης δαπέδου, γεωθερμίας, ηλιοθερμίας, κλιματισμού-ψύξης, δροσισμού αλλά και εναλλακτικών πηγών θέρμανσης.

Η εταιρία συνεργάζεται με μεγάλους οίκους παραγωγής εξωτερικού Kermi, Wilo, Banninger, Buderus, Rielo, Connex, Cordivari,Veha Quin, Cimberio, Valsir, Ostendorf Kunststoffe, Danfoss, Honeywell, Grohe, Geberit, Alcaplast, Malgorani, Imergas, Baxi καθώς και με ελληνικές βιομηχανίες όπως Χαλκόρ, Brass Form, Σιδενόρ, Cherbros, Γκλεζάκος ΑΒΕΕ, SPEK Μεταλλοπλαστική ΑΒΕΕ, ΑΦΟΙ Τζερέτα ΕΠΕ, Howat Γιαλιδάκης ΑΒΕΕ, Μεταλλουργία Αττικής.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υψηλή απόδοση, η οικονομική λειτουργία, και η αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας με γνώμονα όλα αυτά τα κριτήρια η εταιρία έχει συνάψει και στο χώρο της ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, πυρόσβεσης, υγραερίου, συνεργασίες με μεγάλες επωνυμίες που παρέχουν υψηλή τελική αξία. Η εταιρία διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες ώστε να μπορούν να σας δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει πριν αλλά και μετά από την πώληση των προϊόντων μας. Η τεχνική υποστήριξη καλύπτει τα εξής θέματα: Μελέτες απλών και ειδικών έργων, Οδηγίες για την εγκατάσταση, συντήρηση, λειτουργία, Service υλικών και εγκαταστάσεων.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ